Interjú Gaál Györgyivel

– IMEDEEN: Ragyogóan nézel ki! Van valami titkod vagy egyszerűen csak jó géneket örököltél?

– Gaál Györgyi (nevet): Hát, fél éve még nem ezt mondtad volna. Sajnos az arcomon óriási pattanások jelentek meg – sohasem gondoltam volna, hogy 32 évesen kamaszkori bőrproblémáim lehetnek! A bőröm hamar zsírosodott, a pattanások meg az őrületbe kergettek. Természetesen pánikszerűen megvásároltam mindenféle arclemosót, tonikot, krémet, sőt a legvégén bőrgyógyászhoz is fordultam, aki antibiotikummal próbálkozott, de sajnos sikertelennek tűnt minden kezelés.

Van megoldás a problémás bőrre is!

– IMEDEEN: Most látva téged ez elég elképzelhetetlen… Hogyan sikerült elérned ezt az üde és kiegyensúlyozott arcbőrt?
– Gaál Györgyi: Képzelheted, mennyire el voltam keseredve. Ám egy kedves ismerősöm ajánlására elkezdtem szedni az IMEDEEN Derma One 30 év feletti tablettát és hihetetlen, szinte már pár hét után óriási változást tapasztaltam. A pattanások kezdtek visszahúzódni, a második hónap folyamatos szedés után pedig már majdnem teljesen el is múltak.

Természetesen ilyen eredmények láttán nem hagytam abba az IMEDEEN szedését, mert nagyon látványos a hatása: az arcom gyönyörűen letisztult, nem zsírosodik, sokkal finomabb a textúrája is. Nem véletlenül, hiszen ezt a tablettát kifejezetten a 30 felettieknek fejlesztették ki.

– IMEDEEN: Gondolom, a ráncok megelőzése is szempont.
– Gaál Györgyi: Harminc fölött már erre is gondolni kell, és nekem az is fontos, hogy csak természetes hatóanyagokat tartalmaz, sok-sok C-vitamint, cinket, amelyek antioxidánsként vigyáznak a sejtekre és védik őket a szabadgyököktől.

Úgyhogy őszintén ajánlom az IMEDEEN-t mindenkinek, akinek hasonló, kellemetlen problémája van, és annak is, aki csak odafigyel a bőre szépségére és egészségére. Meg fognak lepődni!

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés