A Gombold Újra! 2.0 idén is rengeteg embert vonzott a Millenárisra. A két részből álló divatbemutató első felében olyan nemzetközileg is ismert és elismert divattervezők vonultatták fel a ruháikat, mint Abodi Dóri, Tomcsányi Dóri, az Artista vagy éppen a Kepp Showroom, majd az idei pályamunkák következtek.

Bár valóban ritkán látni ennyi tehetséges hazai tervezőt egy helyen, az esemény hangulatára némileg rányomta a bélyegét, hogy a szervezők láthatóan nem voltak felkészülve ennyi ember fogadására, a bejáratnál hatalmas tömeg tolongott, még újságíróként is csak nehezen lehetett bejutni, a bemutató kezdete előtt pedig már a sajtót sem engedték be a zsúfolásig telt terembe, a kint rekedtek kivetítőn követhették a divatbemutatót. Az egyik tervező, Molnár-Madarász Melinda saját oldalán azt sérelmezi, hogy hiába állt végig a kifutó mellett, a szervezők hibájából nem tudta személyesen átvenni a különdíját.

Mindezek ellenére, aki ott volt, biztosan nem bánta meg, mert gyönyörű ruhákat, izgalmas ötleteket és a legújabb trendek inspirálta kreációkat láthatott a kifutókon. Képenk között az idei nyertes, Farkas Anett kollekciójáról is láthatsz fotót. Az eredmény miatt a Gombold Újra! Facebook-oldalán egyébként már most is sokan háborognak, mondván, hogy hiába volt kritérium, nem olyan ruha nyert, ami valóban hordható lenne. Ha te is más ruhát választottál volna győztesnek – vagy, ha szerinted is a Zsindely-kollekció érdemelte az idei legjobb címet -, szavazhatsz a kedvencedre a reggel óta tartó közönségszavazáson.

  • Megosztás:
hirdetés