Ma már szinte mindent elintézhetsz az interneten, sőt, még az esküvői készülődést és a dolgok kézben tartását is megkönnyítheted a világháló segítségével.

Léteznek ugyanis olyan weboldalak, melyek segítségével létrehozhatod a saját, ingyenes honlapodat, itt pedig átláthatóan vezetheted a dolgokat, és a násznépet is tájékoztathatod a fontos tudnivalókról.

Az esküvő előtt

Ha van olyan ismerősöd, aki ért a webszerkesztéshez, természetesen egyedi honlapot is létrehozhatsz, de az ingyenes szolgáltatásoknak köszönhetően ma már nem kell nagy mértékű technikai tudással rendelkezni ahhoz, hogy elkészíthesd a saját esküvői weboldaladat: ma már olyan felületek is léteznek, ahol lépésről lépésre, egyértelműen végigvezetnek a folyamaton.

Többek között az Esküvőtervező és a WebEsküvő is bérmentve kínál ilyen lehetőséget, és könnyen kezelhető szerkezetüknek köszönhetően néhány perc alatt létre is hozhatod a saját honlapodat.

A kész weboldal segítségével számos terhet levehetsz a saját válladról, és időt is spórolhatsz: egy egyszerű címlista segítségével mindenről tájékoztathatod a meghívottakat, és a véleményüket is kikérheted – például a menüt vagy az ültetést illetően.

Emellett olyan szórakoztató és hangulatos dolgokra is felhasználhatod a lehetőséget, melyek segítségével a násznép betekinthet az életetekbe: írhatsz a megismerkedésetekről, közös vagy régi fotókat, emlékeket is feltölthetsz.

Az esküvő után

Akkor is nagy segítségedre lehet a saját weboldal, ha már vége a nagy napnak. Például nem kell mindenkinek külön adathordozón eljuttatni vagy előhívatni a fotókat: egyszerűen feltöltöd a honlapra, és bárki kedvére nézegetheti, elmentheti őket. Ugyanez a helyzet az esküvőről készült videóval is.

Megköszönheted a részvételt, a násznép pedig leírhatja a tapasztalatait, jókívánságait, illetve bármit, amit szeretne megosztani az ifjú párral. Mindent összevetve megéri egy kis időt rászánni a weboldal létrehozására és kezelésére is, mert vele gördülékenyebben mehetnek az események, és később is örömet szerezhet.

  • Megosztás:
hirdetés