A stúdióban készült, precízen beállított, mereven pózolós esküvői képek ideje rég lejárt. Manapság a fotósok is sokkal jobban szeretik kihasználni a szabadtéri helyszínek természetes fényviszonyait és pazar miliőjét. A választott környezet nagyon fontos a menyasszonyi ruha stílusának, illetve az ifjú pár egyéniségének szempontjából. Az utóbbi pár évben a legkedveltebb nyári helyszínek közé tartoznak a régi farmok és tanyák virágos réttel és búzatáblával övezve, valamint az előkelő, ódon kastélykertek, erdők, melyek titokzatosan árnyasak.

Ha szeretitek a természetet, egy ilyen festői közegben sokkal felszabadultabbnak érezhetitek magatokat, ráadásul egy bohém, rusztikus stílusú fotózás remek programot és élményt jelenthet számotokra.

A fotósok szerint a kora reggeli és a késő délutáni fényviszonyok a legkedvezőbbek meleg nyári napokon, olyankor remekül lehet játszani a fény-árnyék viszonyokkal, esetleg a lengedező szellőt is ki lehet használni a pillanat, és a hangulat megragadásakor.

Az impresszionista stílusjegyek remekül passzolnak a rusztikus esküvői fotókhoz: a természetesség, a sejtelmesség és az illúzió egyszerre kaphat szerepet az ilyen jellegű képeken, így álomszerű lesz a végeredmény, mint egy homályból felsejlő, gyönyörű emlékkép. Ezek a fotók ihletet adhatnak, hogyan állj modellt a természet lágy ölén.

  • Megosztás:
hirdetés