A budai Szépkilátás cukrászdában mutatkoztak be a Szamos új, esküvőkre és különleges alkalmakra tervezett dísztortái. A megújult kínálatban 17 új és négy klasszikus dísztorta kapott helyet.

A Szamos tortái a legkedveltebbek közé tartoznak a magyar piacon, hiszen a legjobb alapanyagokból, szigorú családi ellenőrzés mellett, hagyományos receptek szerint készülnek. A kínálat kialakításánál fontos szempont volt, hogy a választást ne megnehezítse, hanem éppen megkönnyítse, támogassa a Szamos, így az új tortákat tíz olyan budapesti szaküzletükben lehet megrendelni, ahol külön képzésben részt vett munkatársak segítik az alkalomhoz leginkább illő torta kiválasztását. Természetesen a kínálat előzetesen megtekinthető a Szamos honlapján is.

A tortakínálat négy kategóriára oszlik meg: az úgynevezett Egyszerűen szép torták, a Cukorcsodák, Selyemkrém torták és a Marcipánia gyűjtőnevek alatt további szempontok szerint változtatható a torta külleme és ízvilága. A nemzetközi esküvői tortatrendekben manapság uralkodó naked kivitelezés vagy éppen az icing díszítés mellett a vajkrémes alapokon nyugvó töltelékek is elérhetők már a Szamosnál is. A négy kategóriában összesen 17 új torta található.

 

  • Megosztás:
hirdetés