Bár átemelhető a hideg időbe is, a csipke nem kimondottan téli viselet. Alessandra Rich kollekciójában mégis ez az anyag kapta a főszerepet, és, bár praktikusnak vagy melegnek nem is mondhatók a ruhák, csodaszépnek igen, és ez a valódi céljuk. Nézd meg az összeállítást, és döntsd el, te bevállalnál-e egy ilyen ruhát télen!

Csipke és masni

A tervezőnő három fő színnel dolgozott a kollekció megalkotása során. Az egyik a fekete volt, ami a csipkével és a különleges szabással kombinálva gótikus hatású ruhákat eredményezett. A kreációk egyszerre vadak és visszafogottak, ünnepiek és hétköznapiak.

Drámai és merész hatást kelt a piros-fekete kombinációja, amit tovább fokoztak a mély dekoltázzsal. Az egyszínű, tüzes piros, szinte teljesen áttetsző ruha a bevállalósok kedvence lehet, ahogyan a melltartóvillantó, erősen kivágott darab is.

A szexi csipkeanyagot tovább nőiesítették egy-egy masnival, ami különösen a világos, pasztellszínű kreációkon érvényesül, a deréknál megkötött öv pedig hangsúlyozza a kecses, karcsú alakot. Nemcsak ruhák készültek: alkottak különleges, csipkével díszített kabátot is.

A kollekció fotóin a modellek egyszerű, világos körömcipőt viseltek, amiben mégis volt egy kis csavar: a bokánál fekete szalaggal kötötték meg. Ez tovább erősíti a különleges, finom és nőies összhatást.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés