Címoldal   /   Próbafülke   /  

Rag and Bone melegítőnadrágok 2017

Ilyen lazán viseljük idén a mackóalsót - Hűvösebb napokon!

Rag & Bone kollekció

Hogy lesz a melegítőalsóból utcai viselet? Íme, néhány divattipp, ha rossz az idő!
Forrás: Retikül.hu
2017.05.10.

A vagány New York-i brand vezető tervezője, Marcus Wainwright útmutatást ad nekünk a lezser öltözködés terén. A mackóalsó ugyebár már nemcsak sportolás közben kerül elő a szekrényből, hiszen egy ideje utcai ruházattá avanzsált, mégpedig elég változatos módon. Persze nem a kitérdepelt, elnyűtt, otthoni változatokra gondolt a dizájner, amikor kifutóra küldte különleges darabjait.

Azon sem lehet megütközni manapság, ha valaki magas sarkú topánnal viseli szabadidőnadrágját, ez a bevállalós módi jóformán kezd beépülni a divatba. Ha titkon a lelkünk mélyére nézünk, minden nőnek akadnak melegítőnadrágos napjai. Amikor tényleg nehezünkre esik mást elviselni magunkon. Ám nem muszáj feláldozni divatos megjelenésünket a kényelem oltárán.

Bár a Rag & Bone márka kimondottan a topis lazaságra helyezett hangsúlyt 2017-es tavaszi-nyári kollekciójában, ha megfigyeljük a színek és anyagok játékát, több nőies stílusjegyet is felfedezhetünk. A meggypiros és pávakék árnyalatok felbukkanása derűs összhangot teremt, érdekességképpen pedig megjelennek selyem-, lakk- és bőranyagok a puha mackóalsók mellé rendelve.

Mivel az idei május elég hűvösre és esősre sikeredett, ezeket a divattippeket még simán ki lehet használni a felemás időben. Érdemes megfigyelni a részleteket: a gengsztercsíkos bomberdzseki például őrült jól mutat selyemblúzzal és bőrfoltos szabadidőalsóval.

 
Még nincs hozzászólás
hirdetés
Top cikkek
Kedvenc hazai tervező?
hirdetés
hirdetés
Partnereink:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.