Címoldal   /   Próbafülke   /  

Bársonyruha

Így viseld a bársonyruhát, hogy fiatalos legyen! Most újra divatos

A bársonyos anyagból készült ruha nagyon feltűnő darab, ráadásul könnyen öregíthet. Megmutatjuk, hogy viseld!
Forrás: Retikül.hu
2016.11.10.

Az elmúlt húsz évben többször is divatos volt a bársonyos anyag, és ez most ismét igaz: a sötét színű bársonyruhák a szezon legtrendibb darabjai közé tartoznak. Tudni kell azonban, hogy hogyan érdemes viselni őket, ellenkező esetben könnyen idősebbnek vagy akár ízléstelennek mutathat az outfit.

Így viseld a bársonyruhát!

A csodaszép bársonyruha nagyon elegáns, és nem kell hozzá más, csak egy magas sarkú cipő és néhány egyszerű ékszer. A legjobb, ha kis kézitáskával hordod, és ha elég merész a stílusod, megbolondíthatod egy mintás, szexi harisnyával is - de fontos, hogy színben harmonizáljanak.

Nemcsak elegáns stílusban viselheted a bársonyruhát: ha felkapsz hozzá egy bőrdzsekit és egy motoros bokacsizmát, elképesztően vagány és dögös leszel. Fekete harisnyával az igazi, de nélküle is nagyon ütős és fiatalos összeállítás.

Ha inkább finoman nőies a stílusod, egy puha kardigánnal vagy oversize pulóverrel is feldobhatod a bársonyruhát. Így kevésbé ünnepélyes alkalmakon is viselheted, de nagyon csinos leszel benne. Feltűnő válltáskával még stílusosabb az összeállítás.

 
Még nincs hozzászólás
hirdetés
Top cikkek
Kedvenc hazai tervező?
hirdetés
Olvasóink ajánlják
hirdetés
Partnereink:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.