Címoldal   /   Pluszmínusz   /  

Ezek az estélyik és kis feketék lesznek divatosak idén

Ezek az estélyik és kis feketék lesznek divatosak idén

Az idei elegáns divat meglehetősen egyszerű, ugyanakkor szexis is, persze nem mindegy, ki milyen alakon viseli.
Szerző: Fehér Ági
Forrás: Retikül.hu
2012.09.12.

A szeptember 6-án megrendezett MTV Video Music Awards helyszínéül a Los Angeles-i Staples Center szolgált, ahol idén is sor került az elmúlt év legjobb videoklipjeinek díjazására. A fellépők és nyertesek ruháit leginkább a két véglet jellemezte: voltak, akik tőlük szokatlan eleganciáról tettek tanúbizonyságot, mások extravagáns megjelenésükkel igyekeztek borzolni a kedélyeket.

Az mindenesetre tény, mint más rendezvények esetében, a legnagyobb figyelem most is a sztárok ruháira irányult, éppen ezért összeválogattuk a fő trendeket, melyek valószínűleg az év végi partisorozatban jól jönnek majd, ha nem tudod, mit vegyél fel.

A díjátadó egyik kellemes meglepetése Rihanna volt, aki tőle szokatlan módon egy egyszerű Adam Selman-ruhát viselt, Zoe Saldana pedig rojtokkal díszített Salvatore Ferragamóban jelent meg. Taylor Swift is a fehérre szavazott: az átadóra egy J. Mendel-nadrágkosztümben érkezett, öltözéke ártatlanságát pedig hangsúlyos sminkjével ellensúlyozta.

Talpig feketében: Katie Perry Elie Saab gyönyörű kreációjában tündökölt, Demi Lovato a csillogást választotta, bár lehet, hogy alakjára jobban illett volna egy kevésbé fényes anyag. Miley Cyrus Emilio Pucci-ruhát viselt, de mindenki a hajára figyelt.

Csillivilli ruhák: Rita Ora Emilio Pucci-kezeslábasával sokkolt, Gabby Douglas flitterben cukiskodott - biztos, hogy rengeteg ilyen flitteres darab lesz majd a boltokban, ha beköszönt a partiszezon. Alicia Keys fényes, szürke Alexandre Vauthier-estélyiben jelent meg. Ez az anyag is kíván némi vékonyságot.

 
Még nincs hozzászólás
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
Melyik a kedvenc mintád?
hirdetés
Partnereink:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.