Címoldal   /   Pluszmínusz   /  

Kardashian smink

Őket irigylik a nők, pedig bárki tud így kinézni

Egy kiló smink és némi póthaj kell hozzá

Itt a bizonyíték, hogy nincs semmi extra titka a Kardashian lányoknak.
Forrás: Retikül.hu
2017.02.24.

Néhány éve a Kardashian-Jenner lányok uralják a trendeket, sokan példaképnek tekintik őket a külsejük miatt - főleg a fiatalabb korosztály -, és rosszul érzik magukat, ha nem sikerül hasonlítani rájuk.

Khloe Kardashian

Pedig nagyrészt a plasztikának köszönhetik azt, ahogyan kinéznek, valamint egy olyan dolognak, ami egy hétköznapi ember számára óriási idő-, pénz- és energiapocsékolást jelentene. Hírességként megengedhetik maguknak, hogy sminkes csapat készítse ki az arcukat borzasztóan drága kozmetikumokkal, akár naponta többször is, ám akinek más dolga is van, mint sok pénzért szépnek lenni, erre nem lesz kapacitása.

Arról nem beszélve, hogy ami a fotókon, videókon szépnek hat, az a valóságban elképesztően természetellenes: gondolj csak bele, hogy néz ki egy nő közelről egy hatalmas réteg alapozóval, óriási műszempillákkal, különböző színű púderek és highlighterek sorával a bőrén, és az ajak fölé rajzolt szájkontúrral.

Nézd meg az alábbi videót, amelyről kiderül, hogy nem kell hozzá semmiféle különleges adottság, hogy ilyen jellegű külsőt érjen el gyakorlatilag bárki: mindössze egy hozzáértő sminkes, nagy mennyiségű kozmetikum, egy adag póthaj és borzasztóan sok türelem szükséges.

 
Még nincs hozzászólás
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
hirdetés
Partnereink:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.