Címoldal   /   Pluszmínusz   /  

Gyöngygallér készítése diy

Gyöngygallér készítése saját kezűleg

Királynői kiegészítő

A gyöngygallérral még a legegyszerűbb blúzt vagy pulóvert is feldobhatod. Videónk segítségével otthon is elkészítheted.
Forrás: Retikül.hu
2013.12.18.

A gyöngyből készült gallér napjainkban az egyik legdivatosabb kiegészítő, amit annak köszönhet, hogy látványos, és minden alkalomra tökéletes.

Bár boltban is megvásárolhatod a csinos, finoman nőies kelléket, otthon is nagyon könnyen elkészítheted, még akár ajándékba is, ha van olyan szeretted, aki rajong a divatért. Idősebbek számára is tökéletes választás.

Így készítsd el!

Egy papírt hajts félbe, rajzold meg a gallér felének körvonalát és vágd ki. Vigyázz, hogy a lap összehajtott felénél a vonalak ne érjenek össze, hiszen csak így lesz dupla a gallér.

Egy darab félbehajtott, gombostűvel összetűzött anyagra fektesd rá a sablont, majd ezt is tűzd oda, nehogy elcsússzon, miközben kivágod az anyagot. Ezután egy ecset segítségével kend be a gallér egy kisebb részét ragasztóval és szórd rá a gyöngyöket. A biztos tapadás érdekében a legjobb, ha rátenyerelsz picit, hogy biztosan rögzüljenek.

Lehetőleg apró szakaszokban haladj, mert, ha a ragasztó egyszer megszárad, utána már nehéz lesz bármit is arra a felületre ragasztani.

Amikor elkészültél, és megszáradt a ragasztás, fordítsd meg az anyagot. Vágj le egy akkora szalagot, ami a nyakadat körbeéri, és ezt ragaszd az anyag sima felére, ugyanazzal a ragasztóval. Ha megszáradt, már viselheted is a csodás kiegészítőt!

Fotó: junkyardragdoll.files.wordpress.com.

 
Még nincs hozzászólás
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
hirdetés
Partnereink:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.