Címoldal   /   Pluszmínusz   /  

Divat 40 felett

4 nő 40 felett, akit követned kell: a kisujjukban van a divat

A legtöbb szépség- és divatblogger főleg a huszonéveseknek ad tippeket, de szerencsére vannak kivételek.
Forrás: Retikül.hu
2017.04.19.

Ha a negyedik x környékén jársz, és úgy érzed, a legnépszerűbb tizen- és huszonéves divatbloggerek már nem tudnak olyasmit nyújtani neked, amivel igazán azonosulni tudsz, vess egy pillantást a következő korosztály legjobbjaira!

Divat 40 felett

Kim France Instagramja tényleg a divatról szól: semmi sallang, semmi magamutogatás, nincsenek erőltetett pózok vagy dögös, de kényelmetlen ruhák. Ha fiatalos outfit-ötletekre vágysz, kövesd az Instagramon, ahol naponta posztol.

 

Az angol Samantha Blair büszkén hirdeti, hogy 40 felett jár, és mindenkit arra biztat, hogy csak önmagának öltözködjön, minden életkorban. Bemutatkozásából kiderül, hogy imádja a színeket, és gyűjti a cipőket.

 

 

Trina, a Petite Style Studio alapítója személyi stylist, aki főként a 160 centiméternél alacsonyabbak öltözködésére szakosodott, emellett hasznos divattippeket ad elfoglalt, dolgozó nőknek és időhiánnyal küzdő édesanyáknak, főleg 35 felett.

 

 

Divat a negyedik szinten - ennél találóbb nevet nem is kaphatott volna a negyvenes Diane blogja. Rengeteg energia és pozitivitás sugárzik a fotóiról, ezért nemcsak tippekért, de egy kis feltöltődésért is érdemes követni az Instagramját.

 

 

Diane

 
Még nincs hozzászólás
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
Olvasóink ajánlják
Melyik a kedvenc mintád?
hirdetés
Partnereink:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.