Nyerj!
Címoldal   /   Játssz és nyerj   /  

Nyerj ránctalanító arckrémet és kézápolót Helix Aspera kivonattal!

Nyerj ránctalanító arckrémet és kézápolót Helix Aspera kivonattal!

Aloé vera és gayuba gyümölcssav kivonatával kombinálva fokozottan hidratálja a bőrt.
Forrás: Retikül.hu
2012.08.22.

Ahogy a napsütéses órák száma egyre csökken, úgy kerülnek elő a szekrény mélyéről az őszi ruhatár darabjai. Biztosan van egy-két idei szezonra is átmenthető ruhád, de ha kedvet kaptál egy kis újításra, fedezd fel velünk a legújabb őszi trendeket amiben garantáltan divatos leszel majd.

A színek mindig is fontos szerepet töltöttek be az évszakok szimbólumaiként, idén a vöröses árnyalatok uralják a palettát, melyek jól variálhatóak. De bátran húzhatsz tűzpirosat vagy lilás árnyalatokat is. Inspirálódj néhány gyönyörű kép segítségével!

Ha az öltözéked már kifogástalan akkor jöhet a hozzá passzoló make-up. Úgy tűnik, 2013 kedvence az ombre, vagyis a színátmenet lesz mind a sminkelés, de a hajfestés tekintetében is.

Mindenki talál kedvére valót

Sokan kedvelik az extrém megjelenést. Ha tőled sem áll távol ez a stílus, akkor Mojzes Dóra kollekcióját imádni fogod, hiszen dögös, vagány darabjait egy jó adag futurisztikus stílussal is fűszerezi.

Viszont ha inkább a finom, nőies vonal ihlet meg és szereted az eleganciát, akkor ámulj velünk a szupernőies Bill Gaytten tervezte Dior kollekció meseszép modelljein.

És persze mint mindig, az i-re a pontot most is a kiegészítőkkel teheted fel, a Fendi gyönyörű darabjai között csemegézve biztosan megtalálod a kedvencedet te is.

Mit nyerhetsz?

A helyesen válaszolók között egy Helix Aspersa ránctalanító, revitalizáló és foltcsökkentő arckrémet, valamint egy sejtmegújító hatású Helix Aspersa kézkrémet sorsolunk ki.

A játékban résztvevők hozzájárulnak, hogy a Femina adataikat felhasználja Játssz és nyerj! hírlevél és DM hírlevél kiküldésére, melyekről bármikor leiratkozhatnak. A Femina harmadik fél számára a megadott adatokat nem szolgáltatja ki, és a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat betartja.

A Magyar Posta szolgáltatásáért nem vállalunk felelősséget!

A nyerteseket a sorsolás napján e-mailben értesítjük. Az új magyar reklámtörvény (2008.évi XLVIII. tv.) miatt kénytelenek vagyunk kérni a postai elérhetőségedet is. Ezt a kötelező adatrögzítésen kívül semmilyen más célra nem kívánjuk használni! Valamint azért is fontos, hogy pontos nevet, címet és e-mail címet adj meg a játékban, mert csak így garantálhatjuk, amennyiben nyersz, hogy a jutalmat eljuttatjuk hozzád.

A játék ideje: 2012. augusztus 23-2012. szeptember 24.
Sorsolás: 2012. szeptember 24.

 
Még nincs hozzászólás
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
hirdetés
Partnereink:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.