Nyerj!
Címoldal   /   Játssz és nyerj   /  

Nyerj bőrápoló balzsamot és metálfényű szemhéjárnyalót!

Nyerj bőrápoló balzsamot és metálfényű szemhéjárnyalót!

Varázsold a tekinteted ellenállhatatlanul vonzóvá, bőrödet pedig csodásan selymessé.
Forrás: Retikül.hu
2012.09.05.

Ha az arc csinosításáról van szó, abban a legtöbb nő egyetért, hogy a szemöldök sarkalatos pontja a szépségnek. Ha túl bozontos, akkor ápolatlan hatást kelt, ha pedig vékonyabb a kelleténél, akkor akár közönséges is lehet.

Ha nem szívesen bízod másra szemöldököd formázását, eseteg volt néhány negatív tapasztalatod már, akkor most megmutatjuk, hogyan formálhatod meg otthon te magad az arcodhoz tökéletesen passzoló szemöldököt.

És ha már felhívtad a figyelmet a szemeidre nem árt, ha a nyár végén megjelenő apró kis ráncocskákkal is felveszed a harcot. Ne költs súlyos összegeket ránctalanító termékekre, inkább készíts el természetes összetevőkből!

Hódíts finom részletekkel!

Végül pedig mi mással emelhetnéd ki még jobban a lélek tükrét, mint egy hangsúlyos sminkkel? De mielőtt kozmetikushoz rohannál, mutatunk néhány trükköt, amivel az est fénypontja lehetsz.

Ha pedig a merészebb megjelenést pártolod, akkor less el néhány szexi fortélyt Diane von Furstenberg kifutójáról, a metálfényű és füstös sminkek bűvöletében.

Mit nyerhetsz?

A helyesen válaszolók között egy Oriflame fekete szemhéjárnyalót és egy Oriflame többcélú bőrápoló balzsamot sorsolunk ki.

A játékban részt vevők hozzájárulnak, hogy a Retikül adataikat felhasználja Játssz és nyerj! hírlevél és DM hírlevél kiküldésére, melyekről bármikor leiratkozhatnak. A Retikül harmadik fél számára a megadott adatokat nem szolgáltatja ki, és a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat betartja.

A Magyar Posta szolgáltatásáért nem vállalunk felelősséget!

A nyerteseket a sorsolás napján e-mailben értesítjük. Az új magyar reklámtörvény (2008.évi XLVIII. tv.) miatt kénytelenek vagyunk kérni a postai elérhetőségedet is. Ezt a kötelező adatrögzítésen kívül semmilyen más célra nem kívánjuk használni! Valamint azért is fontos, hogy pontos nevet, címet és e-mail címet adj meg a játékban, mert csak így garantálhatjuk, amennyiben nyersz, hogy a jutalmat eljuttatjuk hozzád.

A játék ideje: 2012. szeptember 07.-2012. október 15.
Sorsolás: 2012. október 15.

 
Még nincs hozzászólás
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
hirdetés
Partnereink:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.