Nyerj!
Címoldal   /   Játssz és nyerj   /  

Nyerj márkás rúzst és körömlakkot kozmetikai táskával!

Nyerj márkás rúzst és körömlakkot kozmetikai táskával!

Egy hozzád illő rúzs kevés sminkkel is feldobja a megjelenésed, a körmeidet pedig öltöztesd vibráló lilába.
Forrás: Retikül.hu
2012.09.10.

Ahogy a hőmérő higanyszála egyre lejjebb kúszik, úgy kerülnek elő az őszi ruhatár darabjai egymás után. Ha azt tapasztalod, hogy ezek a darabok szinte egytől egyig komor színekben lógnak a fogasokon ideje új cuccok után nézned.

A tervezők idén is a nőiességet helyezték előtérbe, így a kifutókon megjelenik a bőr, valamint az arany színek. Talán elsőre merészen hangzik, de biztosan te is találsz egy-két szexi felsőt vagy nadrágot, melyeket a hétköznapokon is bátran felvehetsz.
Ha kedveled a bőrt, de nincs ötleted, hogyan viselhetnéd ízlésesen akkor képes összeállításunk nagy segítségedre lesz ebben.

Merész színek ősszel is

A kiegészítők között is találsz színes darabokat, a bordó ruhák és sminkszerek után a sötétvörös árnyalatokban pompázó táskák is ellepték a neves divatházak kínálatát. A díszítésben és a formában azonban az egyszerű. letisztult stílus a trend.

Idén a túlméretezett fazonok is felbukkantak a divatban, így ha ez a stílus ragadja meg a fantáziád, az Acne kollekciója egészen biztosan belopja magát a szívedbe.

Ha pedig határozatlan vagy abban, hogy mi is áll neked igazán jól, akkor olvasd el Palvin Barbi stílustippjeit és meríts ötletet belőlük!

Mit nyerhetsz?

A helyesen válaszolók között egy halvány rózsaszín L'Oreal rúzst, egy lila színű L'Oreal körömlakkot és egy praktikus kozmetikai táskát sorsolunk ki.

A játékban részt vevők hozzájárulnak, hogy a Retikül adataikat felhasználja Játssz és nyerj! hírlevél és DM hírlevél kiküldésére, melyekről bármikor leiratkozhatnak. A Retikül harmadik fél számára a megadott adatokat nem szolgáltatja ki, és a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat betartja.

A Magyar Posta szolgáltatásáért nem vállalunk felelősséget!

A nyerteseket a sorsolás napján e-mailben értesítjük. Az új magyar reklámtörvény (2008.évi XLVIII. tv.) miatt kénytelenek vagyunk kérni a postai elérhetőségedet is. Ezt a kötelező adatrögzítésen kívül semmilyen más célra nem kívánjuk használni! Valamint azért is fontos, hogy pontos nevet, címet és e-mail címet adj meg a játékban, mert csak így garantálhatjuk, amennyiben nyersz, hogy a jutalmat eljuttatjuk hozzád.

A játék ideje: 2012. szeptember 10.-2012. október 24.
Sorsolás: 2012. október 24.

 
Még nincs hozzászólás
hirdetés
Partnereink:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.