Címoldal   /   Kencefice   /  

Pasztellszínű, mintás körmök

Pasztellesek, derűsek és mintásak: 4 imádnivaló nyári manikűr

Plusz egy útmutató videó

Ezek a legédesebb körömminták, melyekkel a nyári szezont köszöntheted!
Forrás: Retikül.hu
2017.05.15.

A manikűr ma már nemcsak szép körmöket jelent, hiszen kibővült a minta- és színvariációk tárháza: a különféle festési technikák pedig arra is alkalmasak, hogy kifejezzük hangulatunkat, vagy egyedi stílusjegyeinket juttassuk érvényre. Minden a fantáziánkon múlik, és persze azon, mennyire vagyunk rugalmasak. A nyári paletta nagyon színes, szinte minden trend visszaköszön a körmökön.

A fesztivál- és nyaralószezon berobbanásával pedig egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kissé infantilis, szuper aranyos, pasztellszínekben pompázó körömminták. A pálmafás körömfestés szinte adja magát nyáron, ha kíváncsi vagy, hogyan készül, az ihletadó képek alatt találsz egy videót, melyből ellesheted a lépéseket.

 

 

Nagyon vidám és bájos ez a fagylaltszínekkel operáló virágminta.

 

 

A színes és csillogó matricák számtalan lehetőséggel kecsegtetnek, ha fel akarod dobni a manikűrödet. A lágy fagylaltszínekkel remekül harmonizálnak a nyári hangulatú, csillogó pálmafák.

 

 

A szem motívum most nagyon menő, ruhákon is gyakran megjelenik. Miért ne festenéd vagy ragasztanád a körmeidre? Jópofa megoldás lehet.

 

Ragadd meg a kilencvenes évek hangulatát ezzel a vidám körömmintával!

Ha inkább valami nyaralásra hangoló dizájnt szeretnél, az alábbi videóból megtudhatod, hogyan készült a pálmafás manikűr.

 
Még nincs hozzászólás
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
Mit használsz hidegben?
Melyik a kedvenc mintád?
hirdetés
Partnereink:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.