Címoldal   /   Esküvő   /  

Tarkókonty otthon

Csinos tarkókonty az esküvőre, melyet otthon is elkészíthetsz

Ha nem akarsz fodrászra költeni, otthon is nekiállhatsz az esküvői hajszobrászatnak - az alábbi frizurát nem lehet elrontani.
Forrás: Retikül.hu
2014.05.25.

Az esküvői frizurák közül is - mint a divat sok más területén - a visszafogott, egyszerű, letisztult fazonok a legsikkesebbek.

Éppen ezért akár otthon is megoldhatod a fodrászkodást, és az eredmény nem lesz kevésbé csinos, mint akkor, ha hajszobrásznál jártál volna. Ha váll alá ér a hajad, készítsd el a képen látható, csinos kontyot.

Tarkókonty otthon

A fonatok nagyon divatosak, és hasznosak is, mert nemcsak lófarokba kötve, de számos más mutatós módon is viselheted őket. A következő elegáns esküvői frizurának is a fonás az alapja. Nézd meg, hogyan készítheted el!

Erre lesz szükséged:

  • fésű
  • hajgumi
  • hullámcsat
  • hajlakk

Fésüld ki a hajad, és fond be laza lófarokba hármas fonással, a tarkódhoz, majd fújd be hajlakkal! Az ujjaiddal óvatosan, de határozott mozdulatokkal húzgáld szét egy kicsit a fonatot, majd egyszerűen tekerd fel középre, a tarkód irányába. Rögzítsd hullámcsattal, majd fújj rá még egy kis hajlakkot.

A még romantikusabb hatásért elöl kihagyhatsz néhány tincset, amit be is süthetsz, de egyenesen is hagyhatod őket. Ha van frufrud, különösen jól áll majd ez a frizura. Egy szép hajdísszel is feldobhatod a végeredményt.

 
Még nincs hozzászólás
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
Olvasóink ajánlják
hirdetés
Partnereink:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.