Címoldal   /   Esküvő   /  

Esküvőszervező oldalak

A 3 legjobb esküvőszervező oldal az interneten

Az online esküvőszervezők nagy hasznodra lehetnek, ha szeretnél mindent kézben tartani.
Forrás: Retikül.hu
2014.02.20.

Habár itthon is egyre nagyobb divat esküvőszervezőt fogadni, azért a legtöbben nem engedhetik meg maguknak, hogy efféle segítséget kérjenek. Pedig az esküvőszervező nagyon praktikus segítség, hiszen időt - és nem kevés feszültséget - megtakarítva magára veszi a menyegző minden egyes gondját-baját, méghozzá tökéletesen profi szervezés mellett. Így nincs aggódás és stressz, lényegében neked csak annyi a dolgod, hogy döntesz, fizetsz, és megjelensz a nagy napon, méghozzá felülmúlhatatlan örömmel.

Szerencsére, ha erre nem telik, akkor sem kell kétségbeesned, ugyanis  az interneten már egyre több olyan oldal található, ahol magad is kipróbálhatod szervezői képességedet, és megtervezheted a nagy nap minden egyes részletét. Mi a következő oldalakat ajánljuk!

The Knot

A TheKnot.com az egyik legprofibb esküvőszervező oldal, ha elkél némi segítség. A site-on a menyasszonyi ruhastílusoktól kezdve a dekoráción, a menün és a zenén keresztül, a meghívókon és egyéb adminisztrációs dolgokon át egészen a nászút leszervezéséig mindent számon lehet tartani, és meg lehet koreografálni.

Az oldalon létrehozhatod a saját profilodat, ahová mindent elmenthetsz, kvázi úgy működik, mint egy saját napló, melyben az esküvővel kapcsolatos részleteket vezeted. Sőt, ha úgy adódik, akkor a vásárlófelületet használva akár meg is rendelheted rajtuk keresztül azt, amire szükséged van. Mindehhez csupán annyi kell, hogy regisztráld magad az oldalon, és máris egy egészen új világ nyílik meg számodra.

BHLDN

A BHLDN hasonló elven alapszik, mint a The Knot, lényegében egy regisztrációt követően itt is létrehozhatsz egy saját profilt, ahová a szervezés minden részletét felvezetheted.

Viszont a The Knottal szemben mondhatni, sokkal inkább menyasszonybarát oldalról van szó, ugyanis rengeteg ötlet és tanács található itt ruhákról, cipőkről, fehérneműkről, kiegészítőkről, frizuráról, sminkről és egyéb csajos holmikról, melyek tökéletessé teszik a nagy napot. Ha itt nem találod meg a álmaid menyasszonyi ruháját, akkor sehol.

Esküvő Varázsló

Hazai viszonylatban még nem annyira kiforrott az online esküvőszervezés világa, de azért találni egy-egy olyan oldalt, mely a segítségedre lehet. Mi az Esküvő Varázslót ajánljuk, ahol szintén lehetőséged van a legapróbb mozzanatokig mindent megszervezni.

Ez a külföldi oldalakkal ellentétben azért praktikus, mert itt a költségvetést is elkészítheted, illetve nyomon követheted, így nem kell attól tartanod, hogy elszalad veled a ló, és átléped a megszabott keretet. Utóbbi veszélyeiről már korábbi cikkünkben is írtunk.

Nézz be hozzánk is!

Nálunk, a Retikülön is számtalan remek ötletet találhatsz, ha éppen a nagy napra készülsz. Érdemes megnézegetni Esküvő rovatunkat, ahol rengeteg tippel, jó tanáccsal és ötlettel szolgálunk az újdonsült aráknak.

 
Még nincs hozzászólás
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
Olvasóink ajánlják
hirdetés
Partnereink:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.